Lede

Live uitzending ter vervanging van de Leedse carnavalstoet

De carnavalstoet van zondag 21 februari kan in Lede, net als overal, niet uitrijden door de coronacrisis, tot groot verdriet van de Leedse carnavalisten. Keizer Carnaval Yves Junius en Leedsje Plotjes presentator Viktor De Smet komen daarom met een alternatief op de proppen.

Diezelfde zondag plannen zij een rechtstreekse uitzending tussen 13u en 15u met interviews met voorzitters van de Leedse groepen en de Leedse carnavalsprominenten. “Twee uur a volonté alles van Lee” lacht keizer Yves. De uitzending gaat live de digitale ether in vanuit GC De Volkskring waar alles coronaproof en met inachtname van de regels zal doorgaan.

Je kan de uitzending volgen in klank en in beeld via de kanalen van Radio Lede. Radio Lede is te beluisteren via deze website, onze app, Wi-Fi-radio, Sonos, Bose en Proximus TV.  Meekijken kan, ook via onze website.

Deel dit artikel