Lede

Carnavalswandeling in het Park van Mesen

Van zaterdag 13 tot en met zondag 28 februari kan je in het Park van Mesen terecht voor een leuke wandelzoektocht rond het thema Keizer Yves en Carnaval Lede.

Iedereen jonger dan 13 jaar kan deelnemen. Stuur je antwoorden in via het Googleformulier (QR code ter plaatse beschikbaar) of via e-mail naar feestcomite@lede.be. De uiterste indieningsdatum is 1 maart. Uit de correcte inzendingen worden verschillende winnaars geloot. We verdelen 500 euro prijzengeld in de vorm van cadeau-cheques.

Zet een leuke pruik op, trek je carnavalskostuum aan of schmink je in vrolijke kleuren. Maak een selfie in het park en mail jouw foto naar feestcomite@lede.be. Vergeet niet om je naam, leeftijd en telefoonnummer te noteren. De meest ludieke carnavalsfoto maakt kans op een extra prijs!

Deel dit artikel