Lede

De zoektocht naar te huldigen sporters en sportploegen gaat van start

De huldiging van sporters en sportploegen in coronatijd vergt heel wat creativiteit. Het sportgala van 13 maart 2020 werd om de gekende reden afgelast en ook de editie 2021 lijkt weinig haalbaar. De sportraad en sportdienst hebben daarom een alternatieve huldiging voorzien om de verdienstelijke sporters van 2019 en 2020 in de kijker te zetten.

De prestaties van 2019 werden eerder opgevraagd. Hierbij een oproep om de sportprestaties 2020 kenbaar te maken. Als je iemand kent die in aanmerking komt in de categorieën Kampioenen, Sportlaureaten of Verdienstelijke Ledenaars, dan kan je die kandidaturen aan de sportdienst bezorgen. Dit moet ten laatste op 28 februari 2021 gebeurd zijn.

Je moet wel een specifiek formulier gebruiken. Deze formulieren kan je afhalen bij de sportdienst of downloaden via www.lede.be. Vergeet zeker niet in te vullen op welke categorie de kandidatuur betrekking heeft. Bij elke kandidatuur moet je foto’s (minimum twee, maximum vijf, waarvan minstens een close-up en een actiefoto) toevoegen. Deze foto’s (in voldoende hoge resolutie) graag e-mailen naar sportraad@lede.be.

Deel dit artikel