Radio Lede

Heb je onze nieuwe app al geinstalleerd?

Hij is er, onder gloednieuwe Android app! Je kan hem op je smartphone of tablet installeren, rechtstreeks vanuit de Google Play Store. Zo luister je altijd en overal naar Radio Lede.

De Radio Lede app biedt ook een berichtendienst: je kan tekstberichten sturen naar de studio, maar ook ingesproken audioberichten en foto’s. Deze dienst is volledig gratis en zorgt ervoor dat je sneller nieuws kan melden, kan deelnemen aan wedstrijden en onze programmamakers op een eenvoudige manier kan bereiken. Er zijn ook links naar onze website met het regionieuws uit Groot Lede en naar onze Mixcloud-pagina waar je onze uitzendingen kan herbeluisteren.

Je vindt de Radio Lede app voor Android hier. Voor Apple-gebruikers hebben we voorlopig geen eigen app beschikbaar, maar je kan ons wel terugvinden in de apps TuneIn en Radioline op je iPhone of iPad.

Deel dit artikel