Lede

Vrijwilligers voor vaccinatiecentrum gezocht

Aalst, Denderleeuw, Erpe-Mere, Haaltert en Lede zijn volop bezig om Sporthal Denderdal in Erembodegem in te richten tot een performant vaccinatiecentrum voor de Eerstelijnszone Regio Aalst. Inwoners die willen helpen aan de grootste logistieke operatie van onze regio, kunnen zich aanmelden als medewerker.

Om het hele vaccinatieproces vlot te laten verlopen, zoekt de gemeente nog medewerkers die volgende vacatures kunnen invullen:

  • begeleider
  • administratief medewerker
  • vaccinator
  • klaarmaker vaccin
  • arts-toezichthouder

Surf naar http://lede.be/nieuwsdetail.aspx?id=4596 en vul het aanmeldformulier in. Jouw gegevens worden bijgehouden in een interne database en wanneer nodig word je gecontacteerd om mee te draaien in het vaccinatiecentrum. Je krijgt hiervoor een vergoeding. Voor meer vragen kan je steeds terecht op vaccin@lede.be.

Deel dit artikel