Lede

Leedse bibliotheek start met bib-aan-huis

Op 9 november startte de bibliotheek van Lede met een tijdelijke bib-aan-huisdienst. Op deze manier wil de bib mensen bedienen die in quarantaine zijn of mensen die in de tweede golf de bibliotheek mijden.

De dienst is er enkel voor wie in Groot Lede woont. Je boekenpakket -maximaal 10 stuks- wordt gratis geleverd op dinsdagnamiddag of vrijdagvoormiddag, met dank aan het personeel van de sportdienst. Reserveren kan telefonisch via 053 82 53 30 of via een handig online formulier op http://lede.bibliotheek.be/bib-aan-huis. Je kan zelf je pakket
samenstellen.

De bib gaat actief oudere leners contacteren om hen op de hoogte te brengen van deze dienst. Het gaat om trouwe leners die voor de pandemie frequent de bib bezochten, maar door COVID-19 niet meer langskomen.

Naast deze nieuwe dienst blijft de bibliotheek gewoon open. Er zijn wel veiligheidsmaatregelen nauwgezet op te volgen:
• Kom bij voorkeur alleen
• Beperk je bibliotheekbezoek tot 30 minuten
• Handen tussendoor ontsmetten en enkel aanraken wat je wil ontlenen

Deel dit artikel