Lede

Eerste full cd voor Ledenaar Chris Moran

Ledenaar Chris Moran brengt zijn eerste full cd uit. “Het is een lang gekoesterde jongensdroom” aldus de man.

Zoals de titel ‘Nieuwe Parels en Gouden Toppers’ laat vermoeden bevat het album zowel internationale hits als nieuwe liedjes die in het voorbije jaar speciaal voor Chris werden geschreven. Een aantal nummers haalden hoge noteringen binnen het genre en kregen heel wat aandacht van Vlaamse radiozenders.

“Dat mijn ouders dit niet meer kunnen meemaken vind ik jammer” zegt Chris. “Zij gaven mij als kind alle kansen om muziek te studeren en hebben mij steeds gestimuleerd om hard te werken. Ze waren heel fier toen ik mijn eerste optredens verzorgde.”

Het album is zowel op fysieke cd als via de gekende streamplatformen beschikbaar.

Deel dit artikel