Radio Lede

WIN een mega chocolade Sint-Maarten met onze kleurwedstrijd!

Bericht voor alle brave kinderen:

Zin in een mega chocolade Sint-Maarten van bij Chocolatier ‘t Huis De Meyer? Dan haal je best je kleurtalenten boven! Wat moet je doen?

Deze wedstrijd is helaas afgelopen.

Uit alle inzendingen loten we een winnaar op zondag 8 november tussen 11u en 12u op de radio.

Veel succes!

Chocolatier ‘t Huis De Meyer, daar kan je terecht voor fijne chocolade, vervaardigd in eigen atelier aan de winkel. Wij werken met Callebaut chocolade. Ons gamma gaat van pralines, truffels, chocoladezoenen, studentenhaver…. naar seizoensgebonden chocolade zoals nu met Sint-Maarten, later Valentijn, Pasen maar ook voor pralines met logo of fotochocolade, chocoladestukken op maat en geschenkpakketten.

Een 3-tal jaar terug zijn wij gestart met het maken van ambachtelijk roomijs. Wij draaien een assortiment ijs van een 11 smaken. Onze producten kan je ook terugvinden in een aantal supermarkten in Lede. Wij werken ook samen met confiseriezaken en bakkers. Geïnteresseerde kunnen ons volgen via onze facebookpagina en Instagram.

Deel dit artikel