Lede

Verschillende straten worden binnenkort afgesloten in Lede

De Ledestraat wordt afgesloten ter hoogte van huisnummer 79 van 20 augustus 6u tot 21 augustus 19u wegens het leggen van een rioolaansluiting. Er is een omleiding voorzien via de Ledezijdestraat, Rijststraat, Reymeersstraat, Grote kapellelaan, Overimpestraat.

Omwille van wegenis- en rioleringswerken wordt ook de Broeder de Saedeleerstraat, gedeelte tussen Steenstraat en Nerumweg, afgesloten. Ook de Steenstraat, gedeelte tussen Spoorstraat en Bosstraat, en de Spoorstraat, gedeelte tussen Steenstraat en Nerumstraat, worden afgesloten van 24 augustus tot 2 oktober. De omleiding loopt via Bosstraat, Eikelstraat, Nerumstraat, Spoorstraat, Poortendriesstraat, Markizaatstraat, Kasteeldreef, Kleine Ommegangweg.

Tot slot: de Putbosstraat, het gedeelte tussen Bovenstraat en Benedenstraat, en dit vanaf 25 augustus 2020 om 6u tot  26 augustus om 19u wegens het leggen van een rioolaansluiting. Er is een omleiding voorzien via de Bovenstraat, Blokstraat en Benedenstraat.

 

Deel dit artikel