Lede

Nieuwe brochure GC De Volkskring is er

Deze week verschijnt de nieuwe brochure van GC De Volkskring met het aanbod van voorstellingen voor het najaar 2020 en voorjaar 2021. Omwille van de corona-crisis is er momenteel nog onduidelijkheid over de toekomst van het sociale leven en de vrijetijdsactiviteiten. Ook voor De Volkskring zijn er geen zekerheden. Toch wil de gemeente Lede het aanbod alvast voorstellen.

Indien de noodzaak er komt om het komende seizoen voorstellingen te verplaatsen, annuleren of aan te passen, dan worden de tickethouders persoonlijk verwittigd en kunnen zij kiezen voor een terugbetaling van hun tickets. “De gezondheid van ons publiek blijft de hoogste prioriteit” klinkt het bij de gemeente.

“Om de veiligheid van ons publiek te garanderen is er dit jaar ook ingezet op de langverwachte online ticketverkoop. Je hoeft bij de start van de ticketverkoop dus niet meer langs te komen in het gemeentehuis. Je kan zowel abonnementen als tickets online aankopen via www.volkskring.lede.be. Wie niet beschikt over een computer met internetverbinding kan wel nog terecht op het gemeentehuis.”

De start van de abonnementenverkoop staat gepland op 20 juni, de verkoop van losse tickets start op 2 juli.

Bekijk hier de brochure van De Volkskring 2020 2021

Deel dit artikel