Lede

Afhaalbibliotheek vanaf maandag ook in Lede

Vanaf maandag 11 mei kan je bibliotheekmaterialen op vraag afhalen in de hoofdbibliotheek in Lede. Alleen wie reeds lid is, kan gebruik maken van de afhaaldienst.  Je kan enkel materialen van de hoofdbibliotheek ontlenen, niet van de uitleenpost Oordegem. Je mag maximaal vijf materialen ontlenen per lidkaart. Je kan ook kiezen voor een verrassingspakket.

Maak vanaf woensdag 6 mei een afspraak via http://lede.bibliotheek.be/afhaalbib. Dit kan ook telefonisch via 053 82 53 30. Je kan niet reserveren op de dag van afspraak. Als je een bevestigingsmail kreeg, kan je het pakket afhalen op het afgesproken uur. Ophalen van je materialen doe je in de inkom van de bibliotheek van Lede. Deze staan reeds op jouw kaart. Je kan niet zelf binnen in de bibliotheek. Je krijgt enkel materialen mee op vertoning van je lidkaart of paspoort. Kom bij voorkeur alleen om je materialen. Hou voldoende afstand van de andere wachtenden en het personeel.

Er zullen enkel afhaalmomenten zijn op weekdagen, niet in het weekend. Van maandag tot donderdag kan dit tussen 11 en 12 uur en tussen 14 en 16 uur. Op vrijdag kan je alleen afhalen in de voormiddag. Er wordt week per week bekeken of er extra afhaalmomenten nodig zijn.

Inleveren kan nog steeds via de inleverbus aan de hoofdbibliotheek in Lede, we houden de boeken 72 uur in quarantaine. Alle materialen werden uit voorzorg al verlengd tot de eerste week van juni.

Leerkrachten die in Lede wonen, halen normaal hun lerarenkaart op in de bib. Als je ondanks de sluiting toch graag je lerarenkaart ontvangt, kan je de kaart aanvragen, ook via het online formulier.

 

Deel dit artikel