Radio Lede

Radio OLV vanaf dinsdag op Radio Lede

In samenwerking met Radio Lede lanceert het Onze-Lieve-Vrouw-ziekenhuis van Aalst een nieuw initatief: Radio OLV. Om patiënten en medewerkers op zowel Campus Aalst, Asse als Ninove een hart onder de riem te steken kan iedereen vanaf nu verzoeknummers doorsturen naar verzoekjesOLV@radiolede.be.

Verzoekjes die aangevraagd worden vóór zondag 12u00 zullen telkens de volgende dinsdag te horen zijn op Radio OLV (tussen 14-17 uur). We starten met uitzenden op dinsdag 31 maart 2020. De presentatie is in handen van Stijn Van der Heyden (adjunct-hoofdverpleger spoeddienst OLV) en Ralph Iliano (Radio Lede). Beluisteren kan via Radio Lede (klik hier voor de luistermogelijkheden) of op kanaal 4 van de kamers op Campus Aalst en Asse.

Omwille van de privacy: geef geen kamernummer of familienaam van de patiënt door (als aanvrager mag je wel je eigen naam geven).

Foto Koen Moreau, Het Laatste Nieuws.

Deel dit artikel