Radio Lede

Aangepaste programmatie op Radio Lede

Geachte luisteraar van Radio Lede,

Zoals je via allerlei kanalen vernam zijn er strikte maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus te beperken. Horecazaken moeten verplicht gesloten zijn. Om die reden, en omdat het gezond verstand het voorschrijft, sluiten wij ook onze studio boven het Lam Gods in Oordegem.

Dat betekent dat bepaalde programma’s die daar gemaakt worden niet kunnen doorgaan. De productie van andere programma’s, zoals het Actuamagazine, wordt door onze medewerkers van thuis uit gerealiseerd.

Kortom: wij bieden de komende weken een aangepaste programmatie aan, en bekijken van dag tot dag welke inhoud we je wanneer kunnen aanbieden.

We houden je uiteraard zoals steeds zo accuraat mogelijk op de hoogte van de actualiteit via het Actuamagazine en tekstartikels op onze website.

Deel dit artikel