Lede

Vandaag en morgen circusmarathon op het SMC

De circusschool verbonden aan het Stella-Matutinacollege bestaat al meer dan 15 jaar onder leiding van Peter Verleysen, leerkracht aan het Stella-Matutinacollege Lede. Wekelijks worden op woensdag en vrijdag circuslessen gegeven na de schooluren, en jaarlijks organiseert de circusschool ook voor jongere kinderen het circuskamp in juli.

Op vrijdag 7 en zaterdag 8 februari organiseert de circusschool haar 3de circusmarathon voor ‘Kom op tegen Kanker’. De leerlingen en oud-leerlingen hebben zich geëngageerd om vrijdag 7 februari vanaf 17u tot zaterdag 8 februari 17u vierentwintig uur lang doorlopend circusspektakel te brengen. De circusartiesten laten zich voor dit engagement sponsoren. Via livestreaming zullen ze vierentwintig uur lang te volgen zijn op de Facebookpagina ‘Circusschool SMC Lede’ en zaterdagnamiddag sluiten een slotshow het geheel af. Iedereen is welkom op de slotshow vanaf 16u.

“Als school willen we ons blijven engageren voor iedereen die moet vechten tegen kanker. Twee van onze eigen teamleden zijn in het verleden zelf ook de strijd moeten aangaan.”

Deel dit artikel