Lede

Weyts investeert 91.000 euro in basisscholen Wanzele en Smetlede

Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) investeert via het Agentschap voor Infrastructuur in het Onderwijs (AGION) 91.078,25 euro in de Vrije Basisschool van Wanzele en in de Vrije Basisschool van Smetlede. Het geld wordt in Wanzele gebruikt voor het vervangen van het buitenschrijnwerk en in Smetlede voor het vervangen van de dakbedekking en het oud buitenschrijnwerk. “Deze investering is heel welkom”, zegt Kris Wyndaele van N-VA-Lede. “Vlak voor Kerst is dit heel goed nieuws voor alle leerlingen en leerkrachten van de Vrije Basisschool Wanzele en Smetlede”.

“Wie wil investeren in onderwijskwaliteit, moet ook investeren in de kwaliteit van de gebouwen van ons onderwijs. Dat is precies wat Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) doet. N-VA-Lede is heel blij dat de minister ook denkt aan onze scholen in Wanzele en Smetlede”, besluit Kris Wyndaele.

Deel dit artikel