Radio Lede

Kerstactie 2019 brengt 451 euro op voor BiJeVa vzw

Elk jaar zet Radio Lede zich in voor een goed doel met een Kerstactie. Dit jaar is dat goede doel BiJeVa vzw, een vrijwilligersorganisatie die zich bezig houdt met de strijd tegen kinderarmoede en ouders helpt in hun sociaal en maatschappelijk functioneren. Tijdens de voorbije Leedse sterdagen kon je plaatjes aanvragen aan de studiochalet van Radio Lede aan 1 euro per stuk. Je er ook een graan- of citroenjenevertje drinken.

Dit jaar bracht onze Kerstactie 451 euro op! Dat bedrag wordt eerstdaags doorgestort aan BiJeVa vzw. Radio Lede dankt alle passanten die een verzoekplaatje kochten, en reserveerde alvast een plaatsje op de sterdagen van volgend jaar.

De Kerstactie is wel voorbij, maar de ploeg van Radio Lede zit niet stil: momenteel wordt het nieuwe seizoen voorbereid dat van start gaat op 4 januari. Er is momenteel al zicht op één nieuw programma: Zappamundo. Een programma met Johan De Ryck en Jan Huib Nas, geïnspireerd door de muziek van Frank Zappa. Op Kerst- en Oudejaarsavond hoor je een aangepast programma met kerstmuziek.

Hou onze website in de gaten voor het nieuwe programmaschema en diverse aankondigingen.

Deel dit artikel