Lede

Morgenster, Wonderster en SMC klaar voor Warmste Week

Voor de tweede keer slaan 3 Leedse scholen de handen in elkaar ten voordele van de Warmste Week. De kleuters van Morgenster, de iets grotere kapoenen van VLS Wonderster en de leerlingen van het SMC verkopen net als vorig jaar lichtzakjes gesponsord door Spaas voor 5 euro. Dat geld gaat integraal naar Welzijnsschakels Lede. De scholen worden jammer genoeg maar al te vaak geconfronteerd met armoede in onze eigen gemeente. Daarom willen de scholen  hun steentje bijdragen aan deze mooie organisatie.

Op woensdag 18 december kan je tussen half 6 en half 7 aan de lagere school vertrekken met een lichtzakje in de hand voor een sfeervolle wandeling. Tijdens die wandeling zijn er 3 tussenstops voorzien met animatie voor groot en klein. Daarna is iedereen van harte welkom op de speelplaats van het SMC waar je kan genieten van heerlijk gebak en gezellig kan napraten bij een warm of koud drankje.

Dit alles wordt sfeervol opgeluisterd door muziek van de “houseband”: muzikaal talent van de (oud)leerlingen van het SMC.

Deel dit artikel