Lede

Dag van de Jeugdbeweging ook in Lede

Op vrijdag 18 oktober vieren we de Dag van de Jeugdbeweging. Jeugdbewegend Vlaanderen draagt die dag de hele dag jeugdbewegingshemden, -T-shirts en -sjaaltjes. Op die manier tonen duizenden jongeren die zich jaar in jaar uit inzetten hun engagement om meer dan 250.000 kinderen en jongeren een jaar vol spel en plezier te bezorgen.

Leden van een jeugdbeweging van Lede zijn welkom in uniform voor een vieruurtje om 15u45 in het park achter Huize Moens. Er wordt allerlei randanimatie voorzien zoals een clown, springkastelen en een vuuract.

De jeugdraad biedt gratis elk kind in uniform een hotdog en een drankje aan. Je moet wel zelf je beker meebrengen. Ouders zijn ook welkom en kunnen genieten van een cava of een koffie tegen betaling.

 

Deel dit artikel