Lede

Bezorgde burger zorgt voor heropening openbaar toilet

De gemeenteraad van 19 september begon met een vraag van burger Willy Pieters over het openbare toilet langs de Hoogstraat. Dat blijkt al minimum drie maanden gesloten te zijn.  De man vroeg zich af wat de reden is van die sluiting en wat er verder kan gebeuren om het toilet opnieuw beschikbaar te maken. Schepen Bart Heestermans (Groen) beantwoordde de vraag. Het toilet bleek al defect te zijn van in juli, maar is intussen hersteld. Opmerkelijk: het toilet ging opnieuw open daags voor de gemeenteraad.

Wil je zelf een vraag stellen aan de Gemeenteraad van Lede, dan kan je die doorsturen via e-mail (algemeendirecteur@lede.be) of per brief (Markt 1, 9340 Lede). Dat moet ten laatste zeven dagen voor de gemeenteraad gebeuren en je moet meegeven aan wie je de vraag precies wil stellen.

Deel dit artikel