Lede

Opnieuw Repair Café in Lede

Het Repair Café in Lede is al aan zijn derde editie toe. Deze gaat door op zaterdag 21 september van 10u30 tot 16u30 in De Kringwinkel (Hoogstraat 7).

Een Repair Café is een pop-up atelier waar bezoekers defecte spullen repareren met de hulp van handige vrijwilligers. Het gereedschap is aanwezig en wordt gratis ter beschikking gesteld. Weet je welk onderdeel stuk is? Breng dan een vervangstuk mee en vervang het kapotte onderdeel samen met onze Handige Harry’s. Twijfel je of het wel kan hersteld worden? Onze reparateurs weten ongetwijfeld raad.

Ook zonder kapotte spullen is iedereen welkom voor een gezellige babbel, een Fairtradedrankje in het Wereldwinkelcafé of een koopje in De Kringwinkel! Spullen die we uiteindelijk niet meer kunnen repareren, mag je gratis achter laten in de Kringwinkel.

Inschrijven doe je ter plaatse en kan tot 15u. Zo kunnen we alle herstellingen afronden voor 16u30. Kan je op 21 september niet langskomen? Geen nood, er volgt dit jaar nog een Repair Café op zaterdag 7 december.

Deel dit artikel