Lede

Nieuwe naam voor Wanzeelse school

De Vrije Basisschool Wanzele, tot nu toe afgekort VBS Wanzele, heeft een nieuwe naam. De kinderen van de school kregen op de eerste schooldag een zoektocht af te werken. Ze vonden alle letters en konden de nieuwe naam spellen.

“Het schoolteam heeft de naam gekozen. We vinden dat alle kinderen sterren zijn en iedereen talenten heeft.We willen de kinderen elk op hun manier laten schitteren.” zegt directrice Renilde Van Limbergen. “We voorzien de apotheose op het schoolfeest.”

De nieuwe naam van de school is Sterreneiland. Met het kiezen van een eigen naam volgt de school andere Leedse scholen met een eigen naam zoals De Kleine Prins en Het Kwikstaartje.

Een interview hieromtrent hoor je komende zondag in ons Actuamagazine (12u-13u).

Deel dit artikel