Lede

Zestig nieuwe kamers voor Psychiatrisch Centrum Ariadne

Het Psychiatrisch Centrum Ariadne in Lede krijgt een nieuw complex. Op het terrein aan de Reymeersstraat dat 11 hectare groot is werden de oude paviljoenen gesloopt en is de nieuwbouw met een oppervlakte van bijna vierduizend vierkante meter klaar voor ingebruikname.

In deze nieuwbouw komen zestig éénpersoonskamers. Het gebouw zal de naam ‘VICERO’ dragen. Vanaf 10 september zullen de eerste cliënten hun intrek nemen in het gebouw.

Ben je benieuwd hoe de nieuwbouw eruit ziet? Het ziekenhuis Ariadne organiseert op zaterdagnamiddag 7 september tussen 14 en 17 uur een opendeur voor de buurt en alle geïnteresseerden. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen. Je kan terecht in de Reymeersstraat 13a te Lede.

Deel dit artikel