Radio Lede

Nieuw seizoen start op 2 september

De zomervakantie is voorbij. Gedaan met terrasjes en zomerse talkshows. Tijd voor een nieuw radioseizoen! En dat van ons start op 2 september. We stellen het nieuwe seizoen hieronder graag aan u voor.

In de week blijft Radio Lede nonstop muziek uitzenden met het nieuws uit de wereld én uit Lede, interessante updates en het activiteitenoverzicht van Wat Te Doen in Lede.

In het weekend is Radio Lede volledig gepresenteerd. Van de ochtendshow Goeiemorgen Lede om 8u tot De keuze van Guy om 20u. Van acht tot acht dus, op zaterdag en zondag. Een nieuw team zorgt hier met veel plezier voor vanaf september.

De programmamakers rechtstreeks bereiken kan via e-mail. Je kan hen mailen via voornaam@radiolede.be.

En er is nog meer nieuws! Onze studio is tijdens de zomervakantie verhuisd. Je vindt ons vanaf nu op Oordegemdorp, boven café Het Lam Gods. Alle uitzendingen gaan van daaruit de ether in. Een nieuw seizoen, een nieuwe studio. Past wel, niet? 😉

Radio Lede wordt vanaf september meer dan ooit dé radio voor de Ledenaar. Luister elk weekend via één van de luistermogelijkheden naar Radio Lee, en je bent … altijd mee!

Deel dit artikel