Lede

Bedrijfsrevisor moet verdwenen centen Feestcomité onderzoeken

Het college van burgemeester en schepenen start geen gerechtelijke procedure in de zaak van de kastekorten bij het gemeentelijk Feestcomité. De gemeente zal wel een bedrijfsrevisor aanstellen om uit te klaren hoe de vork in de steel zit. De oppositie zou intussen wel al klacht neergelegd hebben bij de politie.

De bedrijfsrevisor die de gemeente aanstelt zal een verslag maken waarin duidelijk moet worden of er kastekorten zijn bij het Feestcomité, en zo ja, hoeveel deze bedragen en wie daarvoor verantwoordelijk kan worden gesteld.

De reactie van de gemeente kadert in het nieuws over de verdwenen centen uit de kas van het gemeentelijk Feestcomité. Er is ook al een extra gemeenteraad gepland op vraag van de oppositiepartijen. Die gaat door op vrijdag 31 mei om 19u30 in de raadzaal van het gemeentehuis.

Deel dit artikel