Lede

Vast telefoonverkeer verstoord: hoe hulpdiensten bereiken

De problemen bij telecomoperator Proximus blijven voorlopig aanhouden, het vast telefoonverkeer is ernstig verstoord. Het OLV Ziekenhuis in Aalst blijft tot nader bericht bereikbaar op volgend mobiel nummer: 0471 01 61 35.

De noodnummers 100, 101 en 112 zijn eveneens onbereikbaar. Stuur bij levensgevaar een sms naar 8112. Vermeld hierbij de plaats, het type incident en de hulpdienst die u nodig hebt (ambulance, brandweer of politie).

In andere gevallen raadt de overheidsdienst aan om rechtstreeks naar het ziekenhuis (zie hierboven) te bellen.

Ook volgende nummers zijn noodnummers bij dringende hulp voor de zone Aalst, Denderleeuw, Erpe-Mere, Geraardsbergen, Haaltert, Laarne, Lede, Lierde, Ninove, Wetteren, Wichelen.
Brandweer: 0478 67 01 68.
Medische hulp: 0478 67 01 83.

Deel dit artikel