Lede

Lede ruimt zwerfvuil op

Zwerfvuil is vervelend, maar samen kunnen we de vervuiling aanpakken. Wil jij jouw favoriete pleintje, een stuk stoep of je dagelijkse wandelroute proper houden? Duid dit plekje of route aan op de kaart op ww.mooimakers.be/actiekaart en claim jouw stukje Lede! Je kiest zelf of je regelmatig jouw gebied zal opruimen of een eenmalige opruimactie organiseert. Vink zeker aan dat wij jou mogen contacteren zodat je de speciale witte vuilzakken ontvangt en we afspraken kunnen maken over het ophalen van het zwerfvuil.

Op zaterdag 23 maart ruimen we tussen 13.00 en 17.00 uur, naar jaarlijkse  traditie, samen het zwerfvuil langs de gemeentelijke wandelpaden op. Alle deelnemers worden gewapend met handschoenen, grijpstokken, vuilzakken en fluohesjes. Ga samen met jouw vereniging, buren, vrienden of familie de strijd aan en schrijf je nog vlug in bij de dienst milieu en landbouw, via milieu@lede.be of op 053 60 68 25. Vermeld zeker jouw contactgegevens en met hoeveel personen je zal deelnemen.

Deel dit artikel