Lede

Circus Barones komt naar Lede

 

Laat u door circus Barones meevoeren langsheen een reis rond de wereld in 120 minuten. Clowns Ronny en Patatje nemen de toeschouwer mee naar exotische gebieden, mysterieuze Oosterse landen en Zuiderse temperamenten.
Het wordt een circusverhaal vol illusie en magie waarin ook de dieren een plaats hebben: Siberische steppenkamelen en Zuid-Amerikaanse lama’s maken ook deel uit van het gebeuren.

Niet enkel brengt Circus Barones een volledig nieuw programma, ook werden belangrijke investeringen verricht die het comfort van de bezoeker aanzienlijk verbeteren. Zo werd het klassieke ‘gradin’ met houten zitbanken heringericht en gemoderniseerd. Het volledige circus is nu uitgerust met comfortabele zitstoelen tot bovenaan. Een nieuwe en uitgebreide lichtinstallatie voert de toeschouwer mee in een feeërieke sfeer, en alles wordt mooi gepresenteerd in een prachtige verwarmde circustent.

Het circus zal zich opstellen op het evenemententerrein naast WZC Markizaat in Lede van woensdag 30 januari 2019  tot en met zondag 3 februari 2019.

Een ruim twee uur durend spektakel gebracht door een 30-tal medewerkers voor en achter de schermen, en dat kan je gratis bekijken via Radio Lede. Hou onze Facebookpagina in de gaten, wij geven 20 gratis duotickets weg!

Deel dit artikel