Radio Lede Nieuws

Kerstactie 2018

De Kerstman komt! De Kerstman komt! Helaas komt hij niet bij iedereen. Ook in onze gemeente zijn er Ledenaars die het minder goed hebben. Waar de Kerstman niet kan komen. Daar zetten wij ons dit jaar voor in.

Hoe kan je helpen?

Van maandag 3 tot en met zondag 16 december kan je plaatjes aanvragen bij Radio Lede, aan 1 euro per plaatje. Al die euro’s gaan naar de Kerstman die er cadeautjes mee koopt voor de minder begoede kinderen van Lede. De verzoekjes worden gedraaid tijdens onze live-uitzendingen van op de Leedse Sterdagen (15 en 16 december) én tijdens een Leedse TOP 100 op Kerstdag. Heb je er graag een persoonlijke boodschap bij? Dat kan!

Hoe vraag ik een plaatje aan?

Stuur een berichtje naar 6638. Begin dat berichtje met de woorden STEM PLAAT gevolgd door je verzoekplaat en eventueel een je naam en/of een persoonlijke boodschap. Zo eenvoudig is het! Of… kom langs tijdens onze live-uitzendingen op de Leedse Sterdagen (15 en 16 december). Daar kan je aan onze studiochalet ook een plaatje kopen!

Er valt ook wat te winnen!

Elke verzoekplaat neemt automatisch ook deel aan onze kerstwedstrijd. Op het einde van de actie verloten we tal van prachtige prijzen. Een bloemenboeket t.w.v. 50 € bij Meander, een luxe gelaatsverzorging t.w.v. 100 € bij Babor, tal van andere prijzen én een schitterende hoofdprijs: een citytrip t.w.v. 250 € bij Reizen Andy Sonck!