Regionieuws

LEDE – ALDI Lede in een nieuw jasje

Op zaterdag 19 mei opent de volledig vernieuwde ALDI in Lede feestelijk de deuren. De klant kan rekenen op een volledig vernieuwde winkel waar het aangenamer winkelen is en er meer nadruk ligt op verse producten zoals brood, groenten en fruit, zo zegt Aldi. De typische ALDI-formule met z’n lage prijzen blijft behouden.

De winkel aan de Ommeganglaan is een van de allereerste in België die omgebouwd wordt naar het allernieuwste ALDI-winkelconcept.

“Om tot ons nieuwe winkelconcept te komen, hebben we onze klanten de vraag gesteld: hoe ziet uw ideale ALDI er in de toekomst uit”, zegt Dirk Moyaert, Managing Director van de regionale hoofdzetel ALDI Erpe-Mere. “Op basis van die antwoorden werd de winkelinrichting herdacht.”

“Wat zeker niet verandert is de succesvolle formule van ALDI: hoogkwalitatieve producten aanbieden voor een ALDI-prijs. Een prijsverhoging komt er zeker niet”, zegt Steven Bulckaen, Manager Verkoop van ALDI Erpe-Mere.

Eigen merken blijven de hoofdmoot van de winkel en worden aangevuld met de meest populaire A-merken.

De ombouw van de winkel in Lede maakt deel uit van een grotere restyling, de grootste ooit voor ALDI. Daarbij worden het komende anderhalf jaar alle 450 Belgische ALDI-winkels omgevormd naar het nieuwe winkelconcept. In 2018 alleen al gaat het om 167 winkels. De keten is hiermee gewapend voor de toekomst.

Voor de volledige moderniseringsoperatie, de grootste investering ooit voor ALDI België, trekt de groep 350 miljoen euro uit. Een deel daarvan gaat naar de aanwerving van 450 extra winkelmedewerkers.