Regionieuws

LEDE – Nieuwe cultuurbrochure GC De Volkskring verschijnt deze week

De nieuwe cultuurbrochure van gemeenschapscentrum De Volkskring wordt deze week verdeeld via Lede Informeert. In deze brochure verschijnt de programmatie van de gemeentelijke culturele activiteiten die doorgaan in het najaar van 2018 en het voorjaar van 2019. Daarnaast vind je ook de activiteiten van verenigingen en anderen terug in de brochure.

De gemeente Lede presenteert een mooi aanbod volgens de gekende formule: een brede mix van voorstellingen in uiteenlopende genres, met gevestigde waarden en jonge, beloftevolle artiesten.

De bibliotheek en de cultuurdienst organiseren opnieuw de lezingenreeks Luistervinken, waarbij vier gastsprekers het publiek mee op sleeptouw nemen door hun leven en vakgebied. De bibliotheek organiseert ook een vijftal filmavonden in De Volkskring.